Πρωτοσέλιδα

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Εθελοντές διαδικτύου – Bloggers , μπορούμε περισσότερα θέλουμε περισσότερα

Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα , ένα κίνημα ζητεί την άποψη του κάθε σκεπτόμενου πολίτη , και όλοι εμείς με χαρά και ζήλο δημοσιεύουμε τις απόψεις μας και τα επιχειρήματα μας με απώτερο σκοπό , οι σκέψεις μας να διαπεράσουν την βάση του κινήματος και να εισακουστούν εκεί που πρέπει , και ακριβώς όπως; Πρέπει .

Χαίρομαι αρκετά που βρήκα μια σκεπτόμενη αριστερή παρέα μέσα στο forum του dialogos.pasok.gr η οποία ασχολητε με τα κοινά και τις πολιτικές εξελίξεις στο κίνημα μας , αλλά και στην χωρά μας , αλλά όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να παυψω να διερωτώμαι is it really worth it ? η απλός είμαστε ένα «νεογνό» στο όποιο δεν δίνεται η πρέπουσα σημασία ?

Αξίζει άραγε να παλεύουμε για τις απόψεις μας μέσα σε αυτό το forum ? η τα άρθρα μας θα καταλήξουν να μην είναι τίποτα παραπάνω , από μερικές καλοφτιαγμένες αράδες μέσα σε ένα forum ? Μετά από ένα τριήμερο αφιερωμένο στο forum τουλάχιστον μπορώ να συμπεράνω ότι οι απόψεις των συντρόφων και συνbloggers είναι σίγουρα υψηλού επιπέδου με επιχειρήματα , σωστή φρασεολογία και έχοντας σχεδόν πάντα ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα συζήτησης . Αυτό με χαροποίησε αρκετά και σίγουρα σου δίνει την όρεξη και εσύ να είσαι ένα ενεργό μέλος αυτού του forum

Όμως διερωτώμαι φίλοι μου , οι απόψεις μας θα εισακουστούν εκεί που πρέπει ? και τι ενέργειες πρέπει να κάνουμε εμείς οι ίδιοι για να σιγουρευτούμε ότι αυτό το thinking pool που ονομάζεται forum πραγματικά μπορεί να προσφέρει στο κίνημα και στην κοινωνία μας ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: